OM ROHMS

ROHMS AS ble etablert i 2013 av tidligere salgssjef i Crawford Norge (Assa Abloy Entrance Systems Norway AS). ROHMS er bygget opp av erfarne kompetansepersoner fra industriportbransjen. Vårt team kan porter og dører!

Mål og motto

Vårt motto er «Kvalitet – Det trenger ikke bli så dyrt!», og bygger på våre klare mål:

  • Vi vil stå for kvalitet i alle ledd: produkter, montasje, service og kundedialog.
  • Vi skal ha dyktig fag teknikker som kan være stolte av godt utført arbeid.
  • Vi har ingen begrensninger på vanskelighetsgrader for montasje, om det er i forhold til tyngde, plass til montering eller kompleksitet for produktene.

Et kvalitetsstempel

ROHMS er medlem av StartBANK Community, som sertifiserer at vi møter alle krav overfor våre kunder og leverandører.

StartBANK logoStartBANK-nettverket ble lansert i 2005 i samarbeid med Byggenæringens Landsforening (BNL), og ble utviklet for å imøtekomme den stadig mer krevende lovgivningen og behov for risikostyring hos entreprenørkunder over hele Norge. (Du kan lese mer om StartBANK Community her).

Vårt sertifikat (ID: 142056) fra StartBANK viser at vi oppfyller kravene overfor eksisterende og potensielle innkjøpere, og er et kvalitetsstempel!

Vi leverer

Vi dekker hele Norge. Vi selger og monterer alle type porter og dører for industri- og privat sektor.

ROHMS har levert og montert for store prestisjeprosjekter, som f.eks. Gardermoen flyplass, nye Nasjonalmuseet, nye Munchmuseet, Ramme Gård – Munchmuseet og en rekke andre offentlige byggeprosjekter, industribedrifter, landbruk, institusjoner og andre typer foretak, over hele landet.

Ta gjerne kontakt for dialog med oss, så vil vi gjerne fortelle hva vi kan tilby og hvordan vi kan løse oppgavene!

VI KAN DØRER OG PORTER!